Комплект 3 в 1 Кермо та педалі Logitech G29 Driving Force Racing Wheel + Важіль перемикання передач Logitech G Driving Force Shifter

Код товару 18523 Гарантія: 12 місяців

В наявності

  • 13 499 грн.
Доставка

Кур'єром по Києву та Київській області

Самовивіз з нашого офісу

Новою Поштою по Україні

Оплата

Готівкою кур'єру

Через ПриватБанк/Безготівка

Накладений платіж (Нова Пошта)

Гарантія

Обмін/повернення: 14 днів

Гарантія якості

Якісний сервіс

Опис Комплект 3 в 1 Кермо та педалі Logitech G29 Driving Force Racing Wheel + Важіль перемикання передач Logitech G Driving Force Shifter

Читати весь опис

Характеристики Комплект 3 в 1 Кермо та педалі Logitech G29 Driving Force Racing Wheel + Важіль перемикання передач Logitech G Driving Force Shifter

Тип Рулі
Переглянути всі характеристики

Відгуки про Комплект 3 в 1 Кермо та педалі Logitech G29 Driving Force Racing Wheel + Важіль перемикання передач Logitech G Driving Force Shifter

Опис Комплект 3 в 1 Кермо та педалі Logitech G29 Driving Force Racing Wheel + Важіль перемикання передач Logitech G Driving Force Shifter

Новий погляд на консольні ігри
Випробувавши ігрове кермо Driving Force, ви більше ніколи не захочете повертатися до звичайного контролера. Ігрове кермо G29 створено спеціально для новітніх гоночних ігор для консолей PlayStation 4 і PlayStation 3. А завдяки Logitech Gaming Software кермо G29 Driving Force можна також підключати до ПК.

Відчуйте кожне зміщення ваги, послаблення гальмування або бічний відхід шини
Відчуйте зчеплення шин з дорогою на кожному повороті та з будь-яким типом поверхні, а також ефекти недостатнього або надмірного повертання, занесення тощо. Потужний механізм зворотного зв'язку по зусиллю зі здвоєним електродвигуном реалістично відтворює силові ефекти для точної реакції гравця на те, що відбувається.

Зносостійкі матеріали, яким навіть найінтенсивніша гра нізащо
Ігрове кермо Driving Force надійне в експлуатації і витримує будь-яке навантаження на віртуальних трасах. Кермо G29 оснащено важелями управління та педалями з нержавіючої сталі, а також віссю з двома сталевими шарикопідшипниками. Високоякісне обплетення з вручну прошитої шкіри створює відчуття керування справжнім гоночним автомобілем, а крім того, забезпечує додатковий комфорт під час гри та підвищує зносостійкість керма.

Надійна фіксація для точного керування
Плавний та практично безшумний поворот керма. Як модель для косозубої передачі взята конструкція передачі, яка використовується в автомобільній трансмісії, щоб зменшити небажані шум і вібрацію. Завдяки безлюфтовому натягу кермо та педалі жорстко зафіксовані для максимальної зручності керування.

Повний контроль у вас під рукою
Всі елементи керування розташовані прямо у вас під рукою. Це спортивне кермо оснащене D-маніпулятором, кнопками та важелями керування. Світлодіодні індикатори, що знаходяться безпосередньо над центральною частиною керма, сигналізують про необхідність перейти на передачу, що підвищує або знижує, для забезпечення максимального прискорення. Виконувати перехід можна, не відриваючи погляду дороги. Кнопки «+/-» та 24-позиційний перемикач режимів на передній поверхні керма дозволяють налаштувати керування у повній відповідності до ваших уподобань.

Можливість налаштування для максимальної керованості
Окремий підлоговий блок із вбудованими педалями газу, гальма та зчеплення забезпечить відповідне положення тіла для більш реалістичних відчуттів. Завдяки можливості комфортного перемикання швидкостей, набору швидкості та гальмування з G29 Driving Force ви зможете відчути себе за кермом справжнього автомобіля.

Нелінійна педаль гальма імітує роботу гальмівної системи, що реагує на силу натискання. Це дає відчуття більш швидкого та точного гальмування. Можна підвищити зручність управління, помінявши місцями накладки педалей і полегшивши перегазовку.

Гумові ніжки для встановлення на твердих поверхнях та запатентована система протиковзкого покриття для встановлення на килимі надійно утримують блок педалей у вибраному розташуванні.

Міцна фіксація на робочій поверхні
Ви можете не перейматися тим, що кермо зміститься під час виконання агресивних маневрів. Спортивне кермо надійно кріпиться до столу або гоночного симулятора за допомогою вбудованих затискачів або шурупів через точки жорсткого монтажу.

Для реалістичних поворотів на трасі
Кут повороту керма G29 Driving Force складає 900 градусів від упору до упору. Це означає, що кермо можна провернути два з половиною рази. Такий же кут повороту біля керма справжніх автомобілів.

Рухайтесь у правильному напрямку
Якщо ви збилися зі шляху, то відразу це помітите завдяки спеціальному візуальному орієнтиру, за яким можна стежити краєм ока. Смуга на ігровому кермі служить візуальним індикатором напрямку, в якому поверне кермо.



Стрижень важеля перемикання передач LOGITECH DRIVING FORCE SHIFTER виготовлений із сталі, що робить його неймовірно надійним в експлуатації та підвищує точність виконання маневрів. Рукоятка та пильовик покриті високоякісною шкірою, прошитою вручну. Це підвищує подібність пристрою з високопродуктивним перемикачем передач реального гоночного автомобіля, покращує його зносостійкість та зручність використання.

LOGITECH DRIVING FORCE SHIFTER
ВАЖАР ПЕРЕМИКАННЯ ШЕСТИ ПЕРЕДАЧ З ЗАДНІМ ПЕРЕДАЧЕМ НАТИСНОГО ТИПУ
Важіль перемикання шести передач Н-подібної форми легко пересувається і повністю замикається в обраній вами позиції, допомагаючи виконувати точне і плавне перемикання передач на крутих поворотах і при їзді прямою

Характеристики Комплект 3 в 1 Кермо та педалі Logitech G29 Driving Force Racing Wheel + Важіль перемикання передач Logitech G Driving Force Shifter

Система

Тип Рулі
05.07.2023

Перш за все, варто зазначити, що це мій перший руль (купував для практичних навичок водіння в симуляторі), і як на мене, він підходить ідеально для моєї цілі =)
Дивився різно обзори і прийшов до висновку - що для якихось проф. гоночних симуляторів мабуть слабенький, але для тих у кого він перший - топ!
Дуже задоволений.
Окремо варто подякувати магазину за дуууже приймну ціну - та чудовий сервіс, доставили як обіцяли.
Дяка вам!

15.01.2023

Руль просто класс, в играх таких как етс2 и форза хорайзен 4 работает идеально, все просто идеально

17.08.2021

Руль класс

Написати відгук
Данная информация отображается только для модератора
Данная информация отображается только для модератора
Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Глеб 30.05.2023

Добрий день, а це курмо підійте до xbox siries x/s?

Оксана 30.05.2023

Добрый день , подскажите , это цена за комплект : руль , педали и рычаг передач ?

Ростислав 21.09.2022

Добрый день, это руль подходит до ПК

Ярик 28.07.2022

Здравствуйте. Когда этот комплект появится в продаже? Мне пишет сделать предзаказ

Андрей 17.07.2022

Подходит ли этот руль для пс5?

Денис 05.10.2021

Добрый день! Когда снова появится в продаже? Сейчас висит "Предзаказ", хотелось бы знать хотя бы приблизительную дату

Ярослав 13.09.2021

Добрый день. Руль новый ? Не б/у?

Олег 05.09.2021

Здравствуйте, а когда будет в наличии?

Тимур 22.08.2021

а в комплект точно идет шыфтер?

Денис 27.07.2021

Он для пк подходит?
Просто на коробке нарисовано пс3, пс4
Задати питання
Увага: HTML не підтримується!

Ви переглядали